Om Medison Angel Investors

Medison Angel Investors är en investerargrupp med privata investerare (s.k. änglar). Investergruppen består av internationella investerare som går in med rådgivning och kapital i svenska företag och affärsidéer på ett tidigt stadium och inom olika affärsområden. Investerarna är till största delen privatpersoner med tidigare erfarenhet som företagsledare och entreprenörer.

Medison Angel Investors är intresserade av bra investeringsmöjligheter inom ny teknologi, mobilitet, internet, nya medier, medicin och bioteknik, samt väl paketerade slutanvändarprodukter. Andra områden med hög tillväxtpotential och goda avkastningsmöjligheter är också av intresse.

Medison Angel Investors arbetar nära med investerare världen över och provar alltid våra idéer mot en internationell referensgrupp innan vi går in med kapital. Vi arbetar nära med Medison Venture Partner  och SMENET två systerorganisationer vars affärsidéer är att vara internationella affärspartners respektive erbjuda nätverk för bland annat crowdfunding.

Investeringar sker individuellt av våra medlemmar även om möten sker regelbundet inom investerargruppen. Det finns således inte någon fond som kontrolleras av Medison Angel Investors.

Vårt Mission statement

Medison Angel Investors mission statement är att erbjuda start-ups och företag med kapitalbehov i tidigt skede tillgång till kapital, rådgivning och aktuella nätverk.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s